WILD CHILD :D

Poppy får en dårlig start på Abbey Mount School for Girls da hun nekter å innordne seg etter den snobbete og ondskapsfulle Harriet som styrer jentegjengen. Hun ser heller ikke behov for å knytte vennskapsbånd med de andre jentene. Hvorfor skulle hun det? Hun har tross alt tenkt å sørge for å bli utvist så fort som mulig slik at hun kan reise tilbake til strandlivet i LA.
Flere av hennes romkamerater-Drippy, Kiki og Josie er tilsvarende lite interessert i å bli venner med Poppy, spesielt da det viser seg at hennes dårlige oppførsel medfører at de blir fratatt hardt opptjente privilegier. Men da det blir kjent at Poppy mistet sin mor i en bilulykke 5 år tidligere, rekker en av jentene Kate, ut en vennlig hånd. Hun og et par andre får medfølelse med Poppy og bestemmer seg for å hjelpe henne å bli utvist sånn at hun kan reise hjem igjen. Og det er starten på Operasjon Frihet.
Da de etter flere rampestreker fortsatt ikke har fått problemer med rektoren, finner jentene ut at de må gå hardere til verks. Kate foreslår at de går etter rektorens sønn Freddie. Den siste jenta han klinte med, ble sendt hjem. Da sjefshurpen Harriet oppdager at Poppy legger seg etter Freddie blir hun rasende. Hun har vært hemmelig forelsket i Freddie i årevis og mener at hun har førsteretten. Hun setter i gang en sabotasje aksjon for å sørge for at Poppy blir uten venner og uten Freddie.
Mens alt dette pågår prøver Poppy å skape seg et liv på skolen. Hun skjønner etterhvert at de vennene hun har ervervet, faktisk bryr seg om henne, i motsetning til påhenget hun hadde med seg over alt i LA. Hun innser også at det kanskje ikke er verdens undergang å bli på Abbey Mount School for Girls.

EMMA ROBERTS spiller Poppy. ALEX PETTIFER spiller Freddie. NATASHA RICHARDSON har rollen som rektoren Mrs. Kingsley. NICK MOORE .

Q: HAR DU SETT DENNE FILMEN? HVA SYNES DU OM DEN?- HENRIETTE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Henriette

Henriette

18, Mandal

Hallooo! Jeg er Henriette! En 18 år gammal jente som bloogger som livet, tips og alt mulig annet som faller meg inn! :D Komenter gjerne på innleggene mine, da blir jeg veldig glad! <3

Kategorier

Arkiv

hits